PL / EN
KOKU-SUSHI
Zamów Koku Sushi Online

Co to jest franczyza?

Franczyza to sposób na własny biznes pod rozpoznawalnym na rynku logo. Franczyzobiorca korzysta z know how, sprawdzonych standardów Restauracji KOKU Sushi. Dzięki współpracy obniża ryzyko związane z podjęciem nowej, nieznanej działalności, zwiększa swoją rozpoznawalność wśród klientów.

Proces otwierania lokalu KOKU Sushi (czas około 3 miesięcy)

  • Rozmowy wstępne
    • przedstawienie systemu franczyzowego
    • wytyczne do szukania lokalizacji lokalu
    • akceptacja lokalizacji
    • podpisanie umowy (umowa jest podpisywana na 4 lata)
  • Projektowanie (trwa około 2-3 tygodnie). Projekt obejmuje:
    • część budowlaną
    • część stolarską
    • część technologiczną do odbioru Sanepidu
  • Remont
    Okres trwania etapu remontowego zależy od kondycji lokalu oraz ekipy remontowej która przystosowuje wnętrze do wymogów projektu. Zazwyczaj jest to okres od 6 do 12 tygodni.
  • Odbiór Sanepidu i zatowarowanie (okres 1 tygodnia)
  • Szkolenie
    Czas szkolenia to okres 4 tygodni. Przez pierwsze 3 tygodnie szkolimy pracowników (3 tygodnie kucharzy oraz 1 tydzień kelnerki). Następnie otwieramy lokal. Szkoleniowcy pozostają na 4 tydzień i wspólnie pracują z nowymi pracownikami.

Współpraca obejmuje:

  • projekt wyposażenia wnętrz – wytyczne
  • dobór wyposażenia lokalu
  • projekt technologii do Sanepidu
  • receptury potraw oraz menu zgodne z trendami
  • wskazanie sprawdzonych dostawców (wspólny koszyk zakupowy – wynegocjowane ceny)
  • Podręcznik operacyjny czyli kompendium wiedzy
  • czterotygodniowe szkolenie pracowników
  • regularną kontrolę jakości
  • procedury BHP, instrukcje, Haccp, GHP i GMP
  • wsparcie marketingowe (oszczędność kosztów poprzez wspólne drukowanie materiałów reklamowych)
  • nasze 15 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów (minimalizuje ryzyko braku wiedzy i popełnienia błędów)

Warunki współpracy:

  • powierzchnia lokalu 70- 120 m2 (z naszej strony akceptacja lokalizacji)
  • opłata licencyjna 25 tys. zł
  • opłata miesięczna 2,5 tys. zł
  • koszt inwestycji średnio ok 200 tys. zł (w zależności od kondycji lokalu )

Warunki przystąpienia:

  • akceptacja lokalizacji
  • podpisanie umowy
  • zaplecze finansowe
  • zaangażowanie

Wyłączność:

  • miasta do 150 tys. mieszkańców – wyłączność
  • miasta powyżej 150 tys. mieszkańców – rozpatrywane indywidualnie

Zyskujesz:

  • 15 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów
  • korzystanie z marki KOKU Sushi
  • sprawdzony system sprzedaży
  • własny system zamówień online
  • aplikacja mobilna KOKU Sushi na Android i IOS
  • regularna aktualizacja karty menu
  • rozwój według trendów i ciągłe doskonalenie

KONTAKT  

Urszula Olechno 663 749 369   dW9sZWNobm9AZ21haWwuY29t