PL / EN
KOKU-SUSHI
Zamów Koku Sushi Online

Co to jest franczyza?

Franczyza to sposób na własny biznes pod rozpoznawalnym na rynku logo.
Franczyzobiorca korzysta z know how, sprawdzonych standardów Restauracji KOKU Sushi. Dzięki współpracy obniża ryzyko związane z podjęciem nowej, nieznanej działalności. Zwiększa swoją rozpoznawalność wśród klientów.

Współpraca obejmuje:
- projekt wyposażenia wnętrz - wytyczne
- dobór wyposażenia lokalu
- projekt technologii do Sanepidu
- receptury potraw oraz menu zgodne z trendami
- Podręcznik Operacyjny czyli kompendium wiedzy
- czterotygodniowe szkolenie pracowników
- regularną kontrolę jakości
- procedury BHP, instrukcje, Haccap, DPH
- wsparcie marketingowe (oszczędność kosztów poprzez wspólne drukowanie materiałów reklamowych)
- przede wszystkim nasze 11-letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów (minimalizuje ryzyko braku wiedzy i popełnienia błędów)

Warunki współpracy:
- powierzchnia lokalu 60 – 100 m² (z naszej strony akceptacja lokalizacji)
- opłata licencyjna 25 000 zł
- opłata miesięczna 2 500 zł
- koszt inwestycyjne 90 000 – 150 000 zł (w zależności od kondycji lokalu)

Warunki przystąpienia:
- akceptacja lokalizacji
- podpisanie umowy
- zaplecze finansowe
- zaangażowanie

Wyłączność:
- miasta do 150 tys. mieszkańców - wyłączność
- miasta powyżej 150 tys. mieszkańców - rozpatrywane indywidualnie

Zyskujesz:
- 11 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów
- korzystanie z marki KOKU Sushi
- sprawdzony system sprzedaży
- własny system zamówień on-line
- aplikacja mobilna KOKU Sushi na Androida i iOS
- regularna aktualizacja karty menu

KONTAKT Urszula Olechno 663 749 369 dW9sZWNobm9AZ21haWwuY29t