HOSOMAKI
POWRÓT DO LISTYHOSOMAKI - (jap. hoso “chudy, cienki”, maki “zawijane”) cienkie rolki wypełnione ryżem i jednym składnikiem, od którego pochodzi nazwa danego sushi. Podawane po 6 sztuk.
w tempurze
tamagomaki maki z omletem |
10.00 |
| 12.00 |
butterfishmaki maki z rybą maślaną |
12.00 |
| 14.00 |
ebimaki maki z krewetką |
12.00 |
| 14.00 |
salmonmaki maki z łososiem |
14.00 | | 16.00 |
salmon teriyaki maki z łososiem pieczonym teriyaki |
15.00 | | 17.00 |
kappamaki maki z ogórkiem |
10.00 |
| 12.00 |
tunamaki maki z tuńczykiem |
14.00 |
| 16.00 |
unagimaki maki z węgorzem |
14.00 |
| 16.00 |
daikonmaki maki z rzodkwią |
10.00 | | 12.00 |
suzukimaki maki z sandaczem |
12.00 | | 14.00 |
kampiomaki maki z tykwą |
10.00 | | 12.00 |
awocadomaki maki z awokado |
10.00 |
| 12.00 |
shitakemaki maki z grzybami shitake |
10.00 | | 12.00 |
surimimaki maki z surimi |
10.00 | | 12.00 |