Zamów online!

O nas

  • O nas

0

RESTAURACJI

w 42 miastach
0

LAT

doświadczenia w prowadzeniu sushi barów
0

różnych rolek sushi

do spróbowania
  • 2004

    zaczyna się nasza przygoda z sushi powstaje Orient Express

    Od 2004 roku sukcesywnie podnosiliśmy kwalifikacje, szkoliliśmy oraz budowaliśmy relacje z naszymi Gośćmi. Prowadziliśmy warsztaty i szkolenia sushi oraz kulinarne eventy.
  • 2011

    tworzymy markę KOKU Sushi

    Koncept KOKU Sushi został bardzo dobrze przyjęty przez naszych Gości. Goście docenili jakość oraz różnorodność potraw, jakość serwisu oraz spójność konceptu. Marzenia o własnej sieci sushi barów stawała się coraz bardziej realna.
  • 2012

    powstaje kolejny lokal własny w Łomży

    Timeline Content
  • 2013

    pierwszy lokal franczyzowy w Ostrowie Wielkopolskim

    Timeline Content
  • 2014

    Gdańsk, Warszawa, Legnica

    Timeline Content
  • 2015

    Poznań, kolejny lokal w Legnicy

    Timeline Content
  • 2016

    Kraków, Częstochowa, Bolesławiec, Świdnica, Lubin

    Timeline Content
  • 2017

    Świnoujście, Kalisz

    Timeline Content
  • 2018

    Wałbrzych, kolejny lokal w Łomży, kolejny lokal w Białymstoku, Łódź, Katowice

    Timeline Content
  • 2019

    Gniezno, Grudziądz, Szczecin, Zawiercie, Stargard, Leszno

    Timeline Content
  • 2020

    Pierwszy lokal KOKU Sushi Point w Białymstoku, nowe lokale w Nowej Soli, Słupsku, Jastrzębiu-Zdroju oraz Głogowie

    Timeline tab content
  • 2021

    Lubliniec, Komorniki POINT, Olsztyn, Lubań POINT, Łódź Retkinia, Bolesławiec POINT, Szczawno-Zdrój, Ostrów Wielkopolski POINT, Szczecin POINT, Ostrołęka

    Timeline tab content
  • 2022

    drugi lokal w Warszawie na Mokotowie, ponowne otwarcie lokalu w Gdańsku, otwarcie kuchni centralnej w 4 lokalu w Białymstoku

    Timeline tab content

Siła Rodziny

KOKU Sushi jest firmą rodzinną, prowadzoną przez Mariusza, Urszulę i Piotra Olechno. Pasja oraz wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej pozwoliło nam stworzyć największą sieć sushi barów w Polsce

Mariusz Olechno

Sushi Chef

Mariusz Olechno

To on jest wyznacznikiem smaku. Jego hobby to podróże z których czerpie inspiracje, spotykane w naszym menu.

Urszula Olechno

CEO

Urszula Olechno

Burza pomysłów. Kreatywna, stanowcza, jej drugie imię powinno brzmieć Wonder woman

Piotr Olechno

COO

Piotr Olechno

Mózg operacji. Zawsze uśmiechnięty, mistrz gościnności i rozwiązywania problemów.

KOKU Team

General Manager

Magdalena Matejczuk

General Manager

Niezastąpiona. Realizuje cele, wizje i misje, oraz nadaje tempo w realizacji strategii firmy.

Office Manager

Jagoda Nikołajuk

Office Manager

Finanse KOKU ma w jednym paluszku. Miła, filigranowa, ale potrafi być zadziorna.

Graphic designer

Karol Łuczaj

Graphic designer

Nasz osobisty kreator wizualny. Picasso w dziale graficznym

Project Manager

Urszula Jurczenia

Project Manager

Zamiłowanie do organizacji i porządku ma we krwi. Zaskakuje nas codziennie nowymi pomysłami.

Restaurant Manager 
Trener

Martyna Krzymowska

Restaurant Manager Trener

Charyzmatyczna manager KOKU Sushi, która jest z nami od 10 lat. To dzięki niej ekipa lokali w Polsce wita Was z uśmiechem.

Sous Chef 
Trener

Krzysztof Giżewski

Sous Chef Trener

Zawsze uśmiechnięty, profesjonalista pod każdym względem. Pod jego czujnym okiem nasi Sushi masterzy już od pięciu lat uczą się technik przygotowywania sushi.

Sushi Master 
Trener

Hubert Żukowski

Sushi Master Trener

Ostoja spokoju. Konkretny i stanowczy w działaniach. Jako Sushi Master ma za zadanie wyszkolić własny zespół, który wznieci ogień na niejednym japońskim talerzu.

Sushi Master 
Trener

Szymon Zajkowski

Sushi Master Trener

Dusza towarzystwa. Zawsze można na nim polegać. W kuchni KOKU Sushi nieustannie pogłębia swoją wiedzę i przekazuje ją szkoląc przyszłych sushi masterów.