Dołącz Do #KokuFamily!
Otwórz Z Nami Własną Restaurację
Postaw na jakość menu, silne relacje z Gośćmi naszych restauracji, sprawdzony model biznesowy, silny marketing i wsparcie lidera wśród sieci restauracji sushi w Polsce.
Obniż ryzyko związane z otwieraniem działalności, zyskaj dostęp do sprawdzonych dostawców, zmniejsz koszty dzięki wspólnemu koszykowi zakupów, korzystaj z darmowych szkoleń dla pracowników, managerów i właścicieli.
Co Zyskujesz Dołączając Do Nas?
20 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów
Aplikacja mobilna KOKU Sushi na Android i IOS
Korzystanie ze sprawdzonej marki KOKU Sushi
Regularna aktualizacja karty menu
Wspólny system sprzedaży
Rozwój według trendów i ciągłe doskonalenie
Własny system zamówień online
Uczestniczenie w wewnętrznych spotkaniach, szkoleniach oraz konkursach kulinarnych
Nawiązując Współpracę Z Naszą Siecią Otrzymujesz:
Projekt wyposażenia wnętrz – wytyczne
Receptury potraw oraz menu zgodnie z trendami
Sprawdzone systemy motywowania pracowników
Dobór wyposażenia lokalu
Czterotygodniowe szkolenie pracowników Twojej restauracji
Opiekę i stałą współpracę z Managerem Sieci oraz zespołem KOKU Sushi
Projekt technologii do Sanepidu
Szkolenie dla właścicieli oraz managerów Restauracji
Wsparcie marketingowe (oszczędność kosztów poprzez wspólne drukowanie materiałów reklamowych)
Procedury BHP, instrukcje, HACCP, GHP i GMP
Wspólny koszyk zakupowy – wynegocjowane ceny
Wspólną bazę materiałów graficznych
Podręcznik operacyjny czyli kompendium wiedzy
Sprawdzone systemy podnoszenia sprzedaży
Doświadczenie, wiedzę i "know how" największej sieci sushi barów w Polsce zawsze kiedy tego potrzebujesz
Poznaj TRZY MODELE Naszych Restauracji Dopasowane Do Twoich Potrzeb:
KOKU Sushi POINT
NISKI KOSZT INWESTYCJI | MAŁY METRAŻ LOKALU |
CHARAKTERYSTYKA RESTAURACJI:
- Restauracja bez sali konsumpcyjnej,
- Realizuje zamówienia tylko na wynos i z dostawą
- Brak sprzedaży alkoholu
WYMAGANIA TECHNICZNE:
- powierzchnia lokalu – ok. 40 m2
KOSZTY PRZYSTĄPIENIA:
- licencja – 25 tys. zł
- stała opłata miesięczna – 2 000 zł
- inwestycja – 40 tys. zł + koszt remontu
- projekt, wizualizacja, technologia – 4 000 zł
ILOŚĆ RESTAURACJI W SIECI: 5
KOKU Sushi
NAJBARDZIEJ POPULARNY | ŚREDNI METRAŻ LOKALU |
CHARAKTERYSTYKA RESTAURACJI:
- Restauracja z salą,
- Realizuje zamówienia na miejscu, na wynos i z dostawą,
- Obsługa kelnerska,
- Koncesja koncesja na alkohol A i B,
- Ogródek letni,
- Świetny dla lokalizacji biznesowych, osiedli, centr miast, punktów z dobrym dojazdem i parkingiem
WYMAGANIA TECHNICZNE:
- powierzchnia lokalu – ok. 70 – 100 m2
KOSZTY PRZYSTĄPIENIA:
- licencja – 25 tys. zł
- stała opłata miesięczna – 2 500 zł
- inwestycja – 120 tys. zł + koszt remontu
- projekt, wizualizacja, technologia – 6 000 zł
ILOŚĆ RESTAURACJI W SIECI: 38
KOKU Sushi PREMIUM
NAJWYŻSZY STANDARD WYSTROJU | DUŻY METRAŻ LOKALU |
CHARAKTERYSTYKA RESTAURACJI:
- Restauracja z salą premium,
- Realizuje zamówienia na miejscu, na wynos i z dostawą,
- Realizuje spotkania biznesowe oraz okolicznościowe,
- Koncesja koncesja na alkohol A, B i C,
- Ogródek letni,
- Dedykowana prestiżowym lokalizacjom tj. centra miast, rynki, okolice hoteli premium
WYMAGANIA TECHNICZNE:
- powierzchnia lokalu – ok. 120 – 160 m2
KOSZTY PRZYSTĄPIENIA:
- licencja – 25 tys. zł
- stała opłata miesięczna – 3 000 zł
- inwestycja – 300 tys. zł + koszt remontu
- projekt, wizualizacja, technologia – 8 000 zł
ILOŚĆ RESTAURACJI W SIECI: 5