Franczyza

Dołącz Do #KokuFamily!

Otwórz Z Nami Własną Restaurację

Postaw na jakość menu, silne relacje z Gośćmi naszych restauracji, sprawdzony model biznesowy, silny marketing i wsparcie lidera wśród sieci restauracji sushi w Polsce. 

Obniż ryzyko związane z otwieraniem działalności, zyskaj dostęp do sprawdzonych dostawców, zmniejsz koszty dzięki wspólnemu koszykowi zakupów, korzystaj z darmowych szkoleń dla pracowników, managerów i właścicieli. 

Co Zyskujesz Dołączając Do Nas?

20 letnie doświadczenie w prowadzeniu sushi barów

Aplikacja mobilna KOKU Sushi na Android i IOS

Korzystanie ze sprawdzonej marki KOKU Sushi

Regularna aktualizacja karty menu

Wspólny system sprzedaży

Rozwój według trendów i ciągłe doskonalenie

Własny system zamówień online

Uczestniczenie w wewnętrznych spotkaniach, szkoleniach oraz konkursach kulinarnych

Poznaj #KokuFamily

Nawiązując Współpracę Z Naszą Siecią Otrzymujesz:

Projekt wyposażenia wnętrz – wytyczne
Receptury potraw oraz menu zgodnie z trendami
Sprawdzone systemy motywowania pracowników
Dobór wyposażenia lokalu
Czterotygodniowe szkolenie pracowników Twojej restauracji
Opiekę i stałą współpracę z Managerem Sieci oraz zespołem KOKU Sushi
Projekt technologii do Sanepidu
Szkolenie dla właścicieli oraz managerów Restauracji
Wsparcie marketingowe (oszczędność kosztów poprzez wspólne drukowanie materiałów reklamowych)
Procedury BHP, instrukcje, HACCP, GHP i GMP
Wspólny koszyk zakupowy – wynegocjowane ceny
Wspólną bazę materiałów graficznych
Podręcznik operacyjny czyli kompendium wiedzy
Sprawdzone systemy podnoszenia sprzedaży
Doświadczenie, wiedzę i "know how" największej sieci sushi barów w Polsce zawsze kiedy tego potrzebujesz

Poznaj TRZY MODELE Naszych Restauracji Dopasowane Do Twoich Potrzeb:

KOKU Sushi POINT

NISKI KOSZT INWESTYCJI MAŁY METRAŻ LOKALU

CHARAKTERYSTYKA RESTAURACJI:

  1. Restauracja bez sali konsumpcyjnej,
  2. Realizuje zamówienia tylko na wynos i z dostawą
  3. Brak sprzedaży alkoholu

WYMAGANIA TECHNICZNE:

  1. powierzchnia lokalu –  ok. 40 m2

KOSZTY PRZYSTĄPIENIA:

  1. licencja – 25 tys. zł
  2. stała opłata miesięczna – 2 000 zł
  3. inwestycja – 40 tys. zł + koszt remontu
  4. projekt, wizualizacja, technologia –  4 000 zł

ILOŚĆ RESTAURACJI W SIECI: 5

KOKU Sushi 

NAJBARDZIEJ POPULARNY ŚREDNI METRAŻ LOKALU

CHARAKTERYSTYKA RESTAURACJI:

  1. Restauracja z salą,
  2. Realizuje zamówienia na miejscu, na wynos i z dostawą,
  3. Obsługa kelnerska,
  4. Koncesja koncesja na alkohol A i B,
  5. Ogródek letni,
  6. Świetny dla lokalizacji biznesowych, osiedli, centr miast, punktów z dobrym dojazdem i parkingiem

WYMAGANIA TECHNICZNE:

  1. powierzchnia lokalu –  ok. 70 – 100 m2

KOSZTY PRZYSTĄPIENIA:

  1. licencja – 25 tys. zł
  2. stała opłata miesięczna – 2 500 zł
  3. inwestycja – 120 tys. zł + koszt remontu
  4. projekt, wizualizacja, technologia –  6 000 zł

ILOŚĆ RESTAURACJI W SIECI: 38

KOKU Sushi PREMIUM

NAJWYŻSZY STANDARD WYSTROJU DUŻY METRAŻ LOKALU

CHARAKTERYSTYKA RESTAURACJI:

  1. Restauracja z salą premium,
  2. Realizuje zamówienia na miejscu, na wynos i z dostawą,
  3. Realizuje spotkania biznesowe oraz okolicznościowe,
  4. Koncesja koncesja na alkohol A, B i C,
  5. Ogródek letni,
  6. Dedykowana prestiżowym lokalizacjom tj. centra miast, rynki, okolice hoteli premium

WYMAGANIA TECHNICZNE:

  1. powierzchnia lokalu –  ok. 120 – 160 m2

KOSZTY PRZYSTĄPIENIA:

  1. licencja – 25 tys. zł
  2. stała opłata miesięczna – 3 000 zł
  3. inwestycja – 300 tys. zł + koszt remontu
  4. projekt, wizualizacja, technologia –  8 000 zł

ILOŚĆ RESTAURACJI W SIECI: 5

Otwórz własną restaurację KOKU Sushi. Skontaktuj się z nami już dziś!

7 + 14 =

Porozmawiajmy o Twojej restauracji KOKU Sushi 🤝 Zadzwoń:

Mariusz Olechno, Właściciel:
Magdalena Matejczuk, Manager Sieci: