#𝗞𝗢𝗞𝗨𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆, wiosna zawitała do KOKU Sushi pełną paletą smaków! Z dumą informujmy o naszej najnowszej wiosennej wkładce menu, która z pewnością zaskoczy Wasze kubki smakowe. Szukacie świeżości i nowości? Posmakujcie naszych innowacyjnych połączeń, które ożywią Wasze kulinarne doświadczenia i wprowadzą na talerze prawdziwy powiew wiosny.
california roll ze szparagami i guacamole (rzodkiew, ogórek, serek, sezam), Futomaki ze szparagami w tempurze, guacamole i opalanym łososiem (sałata, ogórek, szczypior, sos sriracha, sezam), Dragon Roll ze szparagami i mango (awokado, tykwa, serek, pikantne chrupki z tempury, sezam)
Salmon Rolls z guacamole i krewetkami w tempurze
41,00 zł
ogórek, szczypior, sezam
SANDWICH GUA BAO
Sandwich gua bao ze szparagami w tempurze
38,00 zł
sałata, awokado, serek, ogórek, sos teriyaki, orzeszki ziemne, sezam